GÆSTEBOG

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af tina lassen, d. 30-01-2011

flotte værker

Skrevet af Bente, d. 29-01-2011

Dejlig side

Skrevet af mugges, d. 27-01-2011

super side

Skrevet af Bodil Nielsen (Vind), d. 17-12-2010

Kære Birthe.
Flotte malerier på din hjemmeside. Tak for din hilsen efter vores jubilæum i Frederiksværk, sjovt at mødes alle vi gamle piger. Du ønskes en god jul og et godt nytår. Kærlig hilsen Bodil (Vind)

E-mail:

@mail.dk

bodil-ejvind

Skrevet af Erik, d. 17-09-2010

Rigtig fin hjemmeside :-)

Skrevet af susanne aagaard, d. 06-09-2010

hej birthe. håber du kan huske mig,men mon ikke! skulle du have interesse i en udstilling af dine malerier kan du kontakte mig. stedet er svb.sygehus og fra nu til og med ultimo oktober. er det noget! find da mit tlf. på min hjemmeside. hej og på genhør

E-mail:

susanne

@galleri-s.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Ruth Nielsen, d. 13-08-2010

Hej hej, vil lige lægge en lille hilsen og takke for synet af dine fine malerier, jeg så dig omtalt i Udfordringen, mange dejlige malerier, har du været i Jerusalem og taget motiver med hjem derfra??
Rigtig god weekend
mange hilsner Ruth

E-mail:

roln

@nordfiber.dk

Skrevet af Kim Andreasen, d. 08-08-2010

Hej Birthe. Her en lille hilsen fra Kim.a som du mødte på Elleruphus d.7/8. Tak for rådet om at oprette hjemmeside på 123hjemmeside.Er hermed gjort.Kig endelig forbi igen.Kh fra Kim.A.

E-mail:

mussekis

@privat.dk

Skrevet af susanne aagaard, d. 08-07-2010

Hej Birthe. Dejligt at hører fra dig igen. Og tak det går fint for mig. Vi kunne ses som vi først på året mailede om. Du er velkommen til at ringe for nærmere. Håber din rejse gik godt, dejligt billed du medsendte! nyt formoder jeg. Mvh. Susanne ( som du ser, er der sommer i min have.)

E-mail:

susanne

@galleri-s.dk

Skrevet af Emma Johansson, d. 19-12-2009

Hej Birthe!
Du har verkligen utvecklats sedan jag såg din konst senast. Det ar sådan kansla i dina bilder! Det ser ut att du verkligen har skapargladje. Jag ar imponerad! Sjalv har jag gått en 2 årig utbildning i konst som slutade i maj. Sedan dess har jag inte målat ett enda pensledrag, tyvarr...men nu fick jag inspiration av dig! Bor så litet så jag har ingen plats att ha målarsaker framme så det blir inte av. Vill skaffa en storre lagenhet med plats for ett kreativtrum.
De målningar som jag gillar bast av dina ar: Skybrud, fra havetsdyb och nature morte 1. Det basta med bilderna ar att man kan se och tolka bilderna olika. Jag ser tex nature morte 1 som ett omkladningsrum på ett badhus:)
God jul och gott nytt år på dig!
Halsningar Emma.

E-mail:

@live.se

e-j

Skrevet af Hanne Madsen , d. 28-11-2009

Hej , mange skønne malerier du maler . Jeg så lige et billed og din link i Udfordringen og tænkte dine malerier skal jeg se , og de er skønne
k.h.Hanne

E-mail:

Hjemmeside:

@gmail.com

hannemadsen1505

Skrevet af MEYERS, d. 14-11-2009

HEJ..KOM LIGE FORBI DIN SIDE OG VIL LIGE LÆGGE EN HILSEN...HEJ FRA MEYERS.

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

meyers.malerier

Skrevet af Lotte Lamp & Farveladen, d. 10-11-2009

Hej Bathya. Som Pakhusmedlem faldt jeg lige over din side, og det var en fornøjelse at se dine skønne billeder. Tak for kigget - vi mødes jo nok en dag, smiler...
Farveglad hilsen fra Lotte i Kirkeby

Skrevet af susanne aagaard, d. 18-09-2009

hej birthe og tak for dine søde ord. og ja i nogle af mine billeder ses de små detaljer, og det er ok i det færdige værk. Du
ønskes en go helsebringende og idefyldt ferie. vi kan mailes ved. De bedste hilsner fra Susanne

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com

bettysusmus

Skrevet af Lilli Anhøhj, d. 10-09-2009

Hej Birthe

Flotte, flotte billeder. Jeg er stolt på dine vegne.Rigtig godt gået. Kærlig hilsen Lilli

E-mail:

@gmail.com

Lilli1946

Har de mon tid til at gribe æblet??